Langkah Mudah untuk Membuat Black Nastar, Lezat Sekali

Sarapan pagi hitam

Masih tercari-cari ilham resepi Kacang Hitam unik yang boleh menyedapkan lidah? Orang ramai sudah biasa menggunakan internet pada telefon bimbit untuk mendapatkan maklumat visual dan inspirasi. Pada kali ini saya akan kongsikan tutorial bagaimana nak berkenalan dengan Black Nuster Recipes, Bikini Angle sangat susah dan senang untuk disediakan. Jika tidak dirawat, hasilnya boleh menjadi ringan dan tidak selesa. Walaupun sarapan hitam manis harus mempunyai aroma yang harum dan rasa yang enak.

Nasturtium hitam mempengaruhi kualiti rasa, jenis bahan dan kemudian pilihan bahan segar, cara penyediaan dan penyajiannya. Tidak kira di mana anda berada, jika anda ingin membuat sarapan hitam yang lazat, anda tidak perlu risau kerana selagi anda tahu tekniknya, hidangan ini boleh menjadi hidangan istimewa. Kemudian muncul gambar tentang Black Nusser yang boleh anda gunakan sebagai pratonton.

Di bawah adalah beberapa petua dan petua berguna yang boleh digunakan untuk proses Black Nut. Anda boleh membuat sarapan hitam dengan 10 bahan dan 3 kraf. Berikut adalah langkah-langkah untuk menyediakan hidangan.

Jom bersiap sedia untuk menyambut Ramadhan dengan kuih muih yang sedap ini. #TIKETGoldenBatikApron #CookpadCommunity_Bogor

Bahan-bahan dan rempah-rempah untuk menyediakan sarapan hitam:

  1. 100 gram marjerin
  2. 50 gram mentega
  3. 1 biji kuning telur
  4. 100 g gula merah (saya guna ricin)
  5. Sedikit garam
  6. 215 g gandum lemah setiap
  7. 15 gram jagung
  8. 10 gram susu tepung
  9. 10 g serbuk koko hitam (saya guna Elmar Africa)
  10. Cuba jem nanas

Langkah menyediakan sarapan hitam

  1. Campurkan mentega, marjerin, gula perang, telur dan garam. Masukkan tepung, tepung jagung dan susu pekat. Gaul sebati.
  2. Ambil sedikit tepung untuk sarapan pagi. Kisar dan cetak pasu. Sementara itu, masukkan serbuk coklat gelap ke dalam baki tepung. Gaul rata hingga rata.
  3. Ambil 7 gram tepung dan isi dengan 3 gram jem nanas. Hiaskan bulatan dengan cetakan bunga. Bakar pada suhu 150°C selama 20 minit, kemudian kurangkan kepada 100°C selama 20 minit. Laraskan mana-mana dapur, ya.

bagaimana mereka betul ke? Bagaimana untuk menyediakan sarapan hitam yang anda amalkan di rumah. Saya harap anda mempunyai perkara yang berguna dan menarik ini!

0 Post a Comment

Posting Komentar