Langkah Mudah untuk Menyiapkan Nastar Premium,NgepruL di mulut & GLow Anti Gagal

Muka dan berkilat Nastar Premium NgepruL

Untuk Nastar Premium, Oral NgepruL dan Glow Anti-Fail? , cara masak Nastar Premium, NgepruL dan GLow di mana-mana, sedap, ramai kawan-kawan di sekeliling kita mencarinya sekarang. Salah seorang daripada mereka ialah kawan saya. Masyarakat sudah biasa menggunakan Internet pada telefon bimbit untuk melihat, contohnya, maklumat gambar. Dan kali ini saya kongsikan dengan anda langkah-langkah mudah untuk menyediakan Nastar Premium, NgepruL dan GLow, tutorial cara memasak pembuka selera untuk menjadikannya sangat mudah. Jika ini dilakukan secara tidak betul, hasilnya akan menjadi tidak memuaskan dan, sebagai peraturan, tidak menyenangkan. Tapi Nastar Premium, NgepruL dan Glow in the mouth, yang sedap, mesti ada perisa dan rasa yang menguji selera kita.

Terdapat banyak faktor yang mempengaruhi rasa Nastar Premium, NgepruL di mulut & GLow, dari jenis bahan, pilihan bahan segar hingga penyediaan dan servis. Nastar Premium, NgepruL Jika anda ingin menyerlahkannya di muka dan di rumah, jangan risau, kerana jika anda tahu cara melakukannya terlebih dahulu, hidangan ini boleh menjadi sangat istimewa. Di bawah adalah gambar Nastar Premium, NgepruL dan GLOW di mulut, yang boleh diubah menjadi konsep.

Bagi jumlah hidangan untuk membuat Nastar Premium, NgepruL dalam mulut dan GLow ialah 2 balang. Jadi pastikan bahagian ini cukup untuk memberi makan kepada anda dan orang tersayang.

Masa yang diperlukan untuk menyediakan Nastar Premium, oral NgepruL dan GLow juga dianggarkan sekitar 50 minit.

Berikut ialah beberapa petua dan petua praktikal untuk Nastar Premium, NgepruL Oral dan Glow Ready to Work. Anda boleh mencipta Nastar Premium, NgepruL Boka dan GLow menggunakan 11 jenis bahan dan 9 tahap produk. Berikut adalah langkah-langkah memasak.

Saya selalu bersarapan setiap Ramadan, tahun ini saya hanya melakukannya kerana pandemik covid-19.

Bahan dan Bahan yang diperlukan untuk membuat Nastar Premium, NgepruL Oral dan Glow:

  1. 250 g mentega (whisman)
  2. 20 sudu besar marjerin (tali biru)
  3. 10 sudu besar gula halus
  4. 4 biji kuning telur
  5. 70 sudu besar tepung gandum (segitiga biru)
  6. 4 sudu besar susu tepung (Danco)
  7. Jem: Nanas Buatan Sendiri (diterbitkan sebelum ini)
  8. Bahan Pelincir: ____________________
  9. 3 biji kuning telur (omega)
  10. 3 sudu besar susu pekat manis (Friesian flag)
  11. 3 sudu besar minyak sayuran (Bimli)

Cara memasak Nastar Premium, NgepruL Mukha dan GLO

  1. Campurkan mentega, marjerin, gula halus dan telur hingga sebati (jangan berkira sangat, 1-5 kiraan dalam mixer), matikan mixer.
  2. Masukkan tepung dan susu tepung, tuang, gaul rata dengan spatula.
  3. Ambil sebahagian doh, selebihnya simpan di dalam peti sejuk, kerana kemudian marjerin dan mentega boleh cair pada suhu bilik.
  4. Premade Pineapple Jam Filled Breakfast Round, KL nak tengok resepi nenas, go to previous post. (Saya mengukur nasturtium dengan satu sudu teh).
  5. Jika bekas penuh/sebelum masuk ke dalam ketuhar/semasa berputar, sila tutup bekas seterusnya di dalam peti ais dengan pintu bawah untuk mengeluarkan suhu panas tangan anda/menghalangnya daripada mengembang semasa memanggang.
  6. Bakar pada suhu 150° selama 30 minit, atas dan bawah (periksa dan gerakkan dengan kerap untuk memastikan ia paras).
  7. Selepas 30 minit, keluarkan, tunggu sehingga ia sejuk, kemudian sapukan pelincir 2-3 kali, gosok, gosok.
  8. Sekali lagi letakkan api yang tinggi selama 10 minit pada suhu 110 darjah Celsius. Jom tonton selepas 3 minit.
  9. Tunggu sehingga ia sejuk dan masukkan ke dalam balang.

Terima kasih kerana menggunakan resipi yang kami sediakan di halaman ini. Kami berharap penyediaan ringkas Nastar Premium, NgepruL di mulut dan GLow yang diterangkan di atas dapat membantu anda menyediakan hidangan yang lazat untuk keluarga/rakan anda atau menjadi idea dalam perniagaan kulinari. Semoga ini bermanfaat dan semoga berjaya!

0 Post a Comment

Posting Komentar